HLD Coating

HLD Coating is een milieuvriendelijk beschermlaag tegen aanslag, vuil en is bacteriën remmend.

Geur & kleurloos
Milieuvriendelijk
Transparant, laat geen vlekken achter!
Het is sterk bacteriën verminderend.
Door de opgedane ervaring geven wij 1 jaar garantie op alle door HLD Protection aan gebrachte HLD Coating

Wat kan HLD Protections voor U betekenen?

HLD Coating is een milieuvriendelijk beschermlaag tegen aanslag, vuil en is bacteriën remmend.

HLD Coating beschermd tegen aanslag en vuil en het verhoogd de isolatie waarde van het product waar het op aangebracht wordt. Het is milieuvriendelijk, en heeft de bijzondere eigenschap dat het aantal bacteriën sterk afneemt nadat de HLD Coating is aangebracht. Ook wordt er gekeken of het virus remmend is (maar dit is nog niet wetenschappelijk onderbouwd. met een oplosmiddel zorgt het voor een uitmuntende oppervlakte bescherming tegen vuil en bacteriën, op kunststoffen, hout, glas, metaal, steel maar ook op beton.

Doordat het product geurloos en doorzichtig is het uitermate geschikt voor ramen en gevels. Het heeft het bijkomende voordeel dat de isolatiewaarde van het glas verhoogd. Meer lezen over HLD Coating?

Voordelen van HLD Coating

Veiligheid is voor HLD Protection belangrijk, en zit in ons DNA. We werken veilig of we doen het niet. Het werkt het best als het voorwerp waar het op aangebracht wordt goed is schoon gemaakt. Onze gespecialiseerde gecertificeerde vakmensen zijn getraind HLD Coating op een veilige manier aan te brengen. Nadat het product is opgedroogd werkt het meteen.

Op deze manier kunnen we u er van verzekeren dat de HLD Coating zijn werk doet en blijft doen. Aangezien wij van overtuigd zijn dat het product werkt geven wij een garantie van 1 jaar.

Een aantal voordelen op een rij:
Geur & kleurloos
Milieuvriendelijk
Transparant, laat geen vlekken achter!
Het is sterk bacteriën verminderend
Vuil hecht zich niet meer aan Uw behandelde product.
Heeft een langdurige werking
Door de opgedane ervaring geven wij 1 jaar garantie op alle door HLD Protection aan gebrachte HLD Coating

#HLDPROTECTION

HLD Protection

HLD Protection

Heeft u vragen?

Ons team van experts heeft al meerdere jaren ervaring binnen Nano coating en andere reinigingswerkzaamheden. Heeft u advies nodig over werkzaamheden die wij aanbieden. Neem dan contact op met een van onze experts.

Leeghwaterweg 29-A
1951 NA Velsen-Noord

 085-0474074
  06-11286350
  info@hldprotection.nl

Over HLD Protection

Ons team van experts heeft al meerdere jaren ervaring binnen Nano-Coating en andere reinigingswerkzaamheden. Heeft u advies nodig over werkzaamheden die wij aanbieden. Neem dan contact op met een van onze experts. Wij zijn onderdeel van:

GRATIS ADVIES OF EEN DEMO?

Heeft u vragen of wilt u een demostratie plannen? Wij helpen u graag verder met advies op maat. Bel ons direct of vraag ene offerte aan!